Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tuşa şi Dragomir, coordonatori PNL Constanţa şi-a stabilit echipa de campanie pentru alegerile locale 2016

ro

15 Jun, 2015 00:00 3610 Marime text
Liberalii constănţeni au stabilit, în contextul Comitetului Judeţean Executiv al PNL Constanţa, eveniment care a avut loc la finalul săptămânii trecute, structura echipei de campanie în perspectiva alegerilor locale din 2016.

Din echipa care va coordona, la nivel judeţean, campania pentru scrutinul de la anul fac parte cei doi copreşedinţi, adică Sorina Tuşa, consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, şi deputatul Gheorghe Dragomir şi doi secretari generali, unul plin şi unul adjunct, adică Septimiu Bourceanu şi Romeo Murea. Acestora li se adaugă doi coordonatori pentru departamentul de comunicare: Dan Zepa Antonoaea şi Vlatko Dimov, omul de încredere al senatorului Gigi Chiru.

De asemenea, din echipa liberală care va gestiona problema alegerilor locale din 2016 vor face parte şi doi membri de partid care se vor ocupa de organizarea de evenimente şi, nu în ultimul rând, doi trezorieri.
Interesant este însă faptul că, deşi PNL Constanţa nu şi-a anunţat, oficial, candidatul la Primăria Constanţa şi nici alţi posibili candidaţi la cele mai importante primării din judeţ, partidul şi-a stabilit, totuşi, componenţa echipei de campanie la nivel judeţean. Asta în virtutea faptului că acest lucru a fost impus de la Centru tuturor organizaţiilor PNL din ţară, conform unui calendar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii