Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL caută firmă pentru derularea unui sondaj de opinie privind candidatul la Primăria Constanţa

ro

09 May, 2015 00:00 2302 Marime text
PNL Constanţa va derula, la finalul acestei luni, primul sondaj de opinie cu privire la posibilul candidat al partidului la Primăria municipiului Constanţa. Conform declaraţiilor deputatului Gheorghe Dragomir, copreşedintele PNL Constanţa, până la momentul actual, în acest sondaj vor fi incluse patru nume, „cu menţiunea că lista este încă deschisă“.

Este vorba despre Robert Boroianu, copreşedintele Organizaţiei Municipale a partidului, despre Ovidiu Cupşa, fost consilier în Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa, actual director al CERONAV, despre Iustin Fabian Roman, consilier în CLM Constanţa, şi despre europarlamentarul Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor în timpul guvernării PDL-PSD.
Potrivit explicaţiilor lui Dragomir, sondajul va fi efectuat asupra a maximum 1.200 de subiecţi. Pentru moment însă, nu se cunoaşte institutul de sondare care va derula acest prim sondaj al PNL. „Trebuie să fie o firmă agreată de toţi colegii de partid“, a subliniat Gheorghe Dragomir, lider al liberalilor constănţeni.

Sondajul de la finalul acestei luni este primul derulat de PNL Constanţa în perspectiva alegerilor locale din 2016. Un al doilea sondaj va fi efectuat în luna septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii