Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galbau nu vrea sa mai fie prim-vicepresedinte al PD-L Navodari

ro

19 Jun, 2009 02:02 1583 Marime text
stefan_galbau_01.jpgSupărat din cauza unor „chestiuni interne, de partid", prim-vicepreşedintele PD-L Năvodari, consilierul local Ştefan Gălbău, vrea să renunţe la funcţia deţinută în partid. „M-am supărat şi intenţionez să demisionez", ne-a declarat acesta. În replică, preşedintele filialei locale a PD-L, Tudorel Calapod, susţine că Ştefan Gălbău „a avut o supărare şi a spus că demisionează", dar a vorbit cu el, i-a explicat că „nu este cazul şi a renunţat". „Este membru în Biroul Interimar Local, este prim-vicepreşedinte şi, deocamdată, are de făcut treabă la partid", a adăugat liderul PD-L Năvodari, Tudorel Calapod.

Responsabilul judeţean în Colegiul 1 din partea PD-L Constanţa, Ionel Manafu, nu a auzit de vreo disensiune în filială şi nici de intenţia lui Gălbău de a demisiona. „Nu am auzit nimic, dar vom vedea care este situaţia acolo şi ce ar putea determina luarea unei decizii de acest gen", a menţionat Ionel Manafu.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fost PD-ist 19 Jun, 2009 08:16 Calapod ne-a mintit tot timpul, cand era primar era cel mai mare mincinos. Nu a ajutat pe nimeni. Este un mincinos notoriu