Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
01:45 18 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Fostul şef al Conel este membru PDL în organizaţia Ancăi Boagiu Tudor Şerban - „La Constanţa mi-am petrecut cei mai frumoşi şi mai grei ani"

ro

23 Oct, 2012 01:00 1026 Marime text

serbanpdl-tudor-serbansursafotoimpactgorjcom.jpgTudor Şerban, fostul consilier al ministrului Economiei spune că s-ar întoarce cu mare plăcere la Constanţa, unde „şi-a petrecut cei mai frumoşi ani şi cei mai grei din punct de vedere profesional".

De altfel, Şerban susţine că face drumul Bucureşti - Constanţa cam o dată la două săptămâni. În privinţa candidaturii sale, fostul director al Conel SA, actual Enel susţine că a avut discuţii atât cu preşedintele Gigi Chiru cât şi cu preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu care nu s-a opus unei candidaturi pe listele Alianţei România Dreaptă de la Constanţa. „Eu sunt în continuare membru la organizaţia PDL sector 2 dar acest lucru nu mă împiedică să candidez la Constanţa. Eu sunt constănţean şi mi-am petrecut 20 de ani de viaţă de activitate la malul mării. Doar activitatea profesională m-a făcut să iau la un moment dat calea Bucureştilor. Rămân constănţean", susţine Tudor Şerban, candidatul ARD pe Colegiul 3 Camera Deputaţilor. Discuţiile privind candidatura sa la Constanţa au fost iniţiate săptămâna trecută. Şerban este membru în organizaţia condusă de Anca Boagiu şi ea constănţeancă la origini. După ce a părăsit ministerul Economiei, în luna mai a acestui an, Şerban s-a angajat într-o firmă de consultanţă în domeniu energetic unde activează şi în prezent.

Ti-a placut articolul?

Comentarii