Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce investitii din turismul Constantei a aprobat Udrea

ro

16 Mar, 2010 03:41 2462 Marime text
elena_udrea.jpgAmenajarea punctelor de salvamar de pe litoralul Mării Negre, realizarea pasarelei Mamaia şi realizarea portului turistic şi agrement Tomis sunt doar câteva dintre investiţiile aprobate din turism pentru acest an.

Potrivit Hotărârii de Guvern pentru modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 121/2012 privind aprobarea Listei cu programele şi proiectele de investiţii în turism, semnate de premierul Emil Boc şi consemnată de ministru Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, opt obiective din judeţul Constanţa se află în atenţia guvernanţilor în vederea finalizării acestora în 2010.

Publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 165/15.III.2010, articolul unic, parte a H.G. 120/2010, modifică anexa publicată în acelaşi act în data de 24 februarie 2010.

Astfel, potrivit anexei, premierul Boc împreună cu ministrul Elena Udrea şi-au dat acordul ca anumite autorităţi locale constănţene să deruleze anumite proiecte de investiţii pe parcursul anului în curs.

De pe lista în cauză fac parte amenajarea unor centre de prevenţie, tratament medical primar şi a punctelor de salvamar din zona litorală a judeţului, realizarea portului turistic şi agrement Tomis - Tuzla, Ostrov, Capidava şi Topalu dar şi amenajarea pasarelei cu pontoane acostare ambarcaţiuni agrement din Mamaia. Pentru judeţ s-a aprobat dezvoltarea infrastructurii turistice în zona de sud a litoralului, în 23 August, Costineşti, Eforie, Limanu, Mangalia, Techirghiol şi Tuzla.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raspuns 16 Mar, 2010 15:42 "dezvoltarea infrastructurii turistice" inseamna ceea ce nu face respectabilul si onorabilul maimutoi sud-american, Radu Stefan Mazare, care, din pacate, se afla inca in viata.
  • dana 16 Mar, 2010 14:47 Ma bucur ca Elena Udrea sustine si se implica activ in dezvoltarea turismului romanesc. Am vazut ca Nucet si Petrosani se vor tranforma in statiuni turistice. O idee foarte buna!
  • Gigi 16 Mar, 2010 08:34 Ce anume inseamna "dezvoltarea infrastructurii turistice"?