Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate Bacalaureat 2017. Notele după contestaţii, afişate. Încă un elev din Constanţa, cu media 10

ro

10 Jul, 2017 12:23 6765 Marime text
Rezultatele examenului de bacalaureat, după soluţionarea celor 42.215 contestaţii despuse de candidaţi la probele scrise, au fost afişate.

La Constanţa, eleva Bratu Maria Alexandra de la  Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia a obţinut nota medie 10 după soluţionarea contestaţiei. Astfel, la Constanţa sunt cinci elevi cu media 10 la Bacalaureat 2017.
 
Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul în prima sesiune mai au o şansă la bacalaureatul din august.
Ministerul Educaţiei anunţă rezultatele finale ale examenului naţional de bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor. În urma evaluării lucrărilor contestate, “nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”.

Din acest an, nota comisiei de contestaţii este cea finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii. Nota minimă de promovare, pentru fiecare disciplină, este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6. Candidaţii care nu au promovat prima sesiune sau care nu s-au prezentat la bacalaureat mai au o şansă în a doua sesiune, organizată în intervalul 21-31 august.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii