Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirciştii Răzvan Petru Efrim, Paul Haidu-Gerea, Mihai Teodor Iliant şi George Chichirim, premiaţi de Primăria Constanţa (document)

ro

28 Jul, 2017 00:00 4869 Marime text
Pe data de 31 iulie, consilierii locali se vor întruni în şedinţă ordinară a CLM Constanţa. Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi de referă la acordarea de recompense financiare elevilor premiaţi la olimpiadele sau concursurile şcolare internaţionale şi profesorilor îndrumători.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, se propune acordarea de recompense financiare în valoare de 2.000 de lei net fiecărui elev care a fost premiat la olimpiadele sau concursurile şcolare internaţionale în anul 2017, după cum urmează: Răzvan Petru Efrim, Paul Haidu-Gerea, Mihai Teodor Iliant, George Chichirim, toţi de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân.
 
De asemenea, se propune acordarea de recompense financiare în valoare de 2.000 de lei fiecărui profesor, ca urmare a pregătirii celor patru elevi: Monica Dumitru, Gabriela Constantinescu, Daniela Răvoiu Cecman, Mirela Chichirim, toţi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“.
 
Paul Haidu-Gerea a obţinut medalie de aur la Olimpiada Internaţională de Chimie, profesor coordonator Monica Dumitru, George Chichirim - medalie de aur la Balcaniada de Informatică, profesori coordonatori Daniela Răvoiu Cecman, Mirela Chichirim, Răzvan Petru Efrim - medalie de bronz la Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene, profesor coordonator Monica Dumitru, şi Mihai Teodor Iliant - medalie de bronz la Balcaniada de Informatică, profesor pregătitor Gabriela Constantinescu, toţi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“.
 
Ei completează categoria de ambasadori ai oraşului nostru, performanţa lor fiind şi performanţa municipalităţii. De aceea, administraţia locală consideră că recunoaşterea perpetuă consistentă a acestor succese remarcabile reprezintă un gest normal şi o motivaţie suplimentară pentru repetarea rezultatelor şi creşterea numărului de elevi premianţi la concursurile internaţionale. Pe lângă recompensa ce constă în sumă de 2.000 de lei pentru fiecare elev şi profesor, autoritatea locală are în proiect înfiinţarea sau susţinerea unui centru de cercetare în educaţie care să stimuleze astfel latura inovatoare a elevilor şi a profesorilor, dar şi să faciliteze studiul în condiţii adecvate, în vederea obţinerii de rezultate la nivel internaţional.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre privind acordarea de recompense financiare elevilor premiaţi la olimpiadele sau concursurile şcolare internaţionale şi profesorilor îndrumători. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 29 Jul, 2017 00:12 De ce nu este propus pt premiere si Razvan Ursu, elev la acelasi liceu? El a luat medalie de argint la olimpiada internationala pluridisciplinara din Tuymaada.