Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti construieşte un apart-hotel în staţiunea Venus

ro

08 Nov, 2017 00:00 3754 Marime text

SC Dipet Servcom SRL a solicitat acord de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru proiectul „Plan Urbanistic Zonal şi regulament local de urbanism aferent pentru zona delimitată astfel: la nord - strada Principesa Elena, strada Iuliu Maniu, la est - hotel Corina, la sud - hotel restaurant Raluca, la vest - hotel Dana; funcţiune - apartamente în regim hotelier“. Clădirea va fi ridicată în municipiul Mangalia, staţiunea Venus, strada Dem Radulescu nr. 15A.
 
Terenul situat în intravilan este proprietate privată a lui Octavian Frusescu şi Irinel Frusescu, conform contractului de vânzare-cumpărare cu încheiere de autentificare nr. 1018 din 4.04.2017, emis de Biroul Individual Notarial George Tragone, cu constituirea dreptului de superficie în favoarea SC Dipet Servcom SRL, în baza convenţiei cu încheiere de autentificare nr. 1481 din 16.05.2017, emisă de Societatea Notarială Loredana Melente şi Cristina Filip.
 
Scopul prezentei documentaţii este acela de a stabilii compoziţii coerente de dezvoltare din punct de vedere urbanistic. Accesul la terenul pe care se propune a se realiza investiţia se face pe latura de nord, din strada Iuliu Maniu. În vederea deservirii investiţiei, accesul se va moderniza, pentru a prelua circulaţia în şi din incintă.

Despre Dipet Servcom SRL 

Înmatriculată în anul 1992, societatea Dipet Servcom SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 200 de lei. Octavian Frusescu, născut pe 3.06.1971, în Iaşi, este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii