Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la magazinul Kaya din zona Perla!

ro

08 Dec, 2016 00:00 3541 Marime text
Magazinul Kaya Style SRL din Mamaia pregăteşte modificări pentru clienţii care îi vor călca pragul în sezonul următor. Recent, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 4.035 pentru SC Kaya Style SRL, prin Georgeta şi Ekrem Kaya, pentru magazinul din staţiunea Mamaia, zona Perla - Select. Aici, oamenii de afaceri vor să deruleze proiectul „Amenajări interioare spaţii comerciale C18 şi C19“, pentru intrarea în legalitate, potrivit certificatului de urbanism.
 
Conform Registrului Comerţului, firma Kaya Style SRL a fost înregistrată în 2011, cu sediul social în comuna Agigea, strada Ion Corvin nr. 6, zona Agigea Nord, lot 2. Capitalul social este de 271.010 lei, integral vărsat în 27.101 părţi sociale, echivalent a 63.628,24 de euro, participare străină. Asociat unic al SC Kaya Style este Cetin Ali, cetăţean turc, născut pe 17.05.1974, care este şi administrator al societăţii. Potrivit codificării CAEN, firma se ocupă de activităţi de comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei în magazine specializare.
 
Ekrem Kaya figurează ca asociat în trei societăţi comerciale: Efendi Kebab SRL şi Yurem Construction SRL, cu sediul social în Agigea, din Constanţa, şi In Love Exim SRL, cu sediul social în Bucureşti. La rândul său, Georgeta Kaya este asociată în Havin U Hagi şi Havin Collection SRL, din Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii