Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două corpuri de clădire în oglindă, pe strada Santinelei, în Constanţa (document)

ro

30 Mar, 2017 00:00 3211 Marime text
După ce a obţinut Certificatul de urbanism nr. 441/20.02.2017, pentru proiectul „Construire două imobile S+P+4E - Locuinţe colective, organizare de şantier“, iată că SC Pavement Serv SRL s-a adresat şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului, depunând memoriul proiectului.
 
Potrivit memoriului, se propune construirea a două corpuri de clădire identice (în oglindă unul faţă de celălalt) cu regim de înălţime subsol, parter şi 4 etaje. Tronsonul 1 este amplasat la intersecţia străzii Santinelei cu strada Tineretului, iar tronsonul 2 este amplasat la intersecţia străzii Santinelei cu strada Gheorghe Bariţiu din Constanţa.
 
Cele două corpuri de clădire au funcţiunea de locuinţe colective (apartamente) la parter şi etaje. Subsolul este alocat funcţiunilor de parcare şi adăpost de protecţie civilă. Distanţa dintre cele două tronsoane este de 14,9 m (egală cu înălţimea la cornişă a celor două clădiri).
 
Accesul la clădiri se face, astfel, din străzile Gheorghe Bariţiu şi din strada Tineretului, pe o alee carosabilă cu lăţimea de 3,0 m şi sens unic, cu traseul paralel cu limita de sud a proprietăţii şi parcare în lung spre limita de proprietate. În zona dintre cele două corpuri de clădire se amenajează un spaţiu de parcare, precum şi rampele de acces la subsolurile cu funcţiunea de parcare. Vor fi înfiinţate patru locuri de parcare în lungul aleii carosabile cu sens unic, 12 locuri de parcare pe platforma dintre cele două clădiri şi 28 de locuri de parcare la cele două subsoluri. Se vor asigura 54 de locuri de parcare pentru 54 de unităţi locative. Precizăm că, în total, într-un tronson se vor realiza 27 de unităţi locative: trei garsoniere, 18 apartamente de două camere şi şase apartamente de trei camere. În cele două tronsoane se vor realiza 54 de unităţi locative (şase garsoniere, 36 de apartamente de două camere şi 12 apartamente de trei camere). Repartizarea spaţiilor verzi se face astfel: o suprafaţă de 321 mp la nivelul solului, 30 mp în jardiniere însămânţate, amplasate pe balcoane, 140 mp, grilă verde pe lateralele balcoanelor prevăzute cu jardiniere, 156 mp de perete de protecţie verde, respectiv împrejmuire (gard) plin, cu înălţimea de 2,2 m x 78 ml, înverzit cu iederă sau glicină.
 
Contactat telefonic, Dumitru Batu a confirmat că societatea Pavement Serv SRL este cea care se ocupă de investiţia imobiliară. 

Despre Pavement Serv SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma Pavement Serv SRL a fost înfiinţată în 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 200 de lei şi este deţinut în totalitate de Dumitru Batu, născut pe 10.10.1964, care deţine şi funcţia de administrator al societăţii. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Dumitru Batu figurează în datele Registrului Comerţului ca asociat în mai multe firme în funcţiune şi radiate: IFN Astrol Trio SRL, Pavement Prod SRL şi Pavement Serv SRL, aflate în funcţiune, precum şi Astrol SRL şi Angely Mc Comp SRL, radiate.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi consulta memoriul proiectului depus de Pavement Serv SRL la APM Constanţa.

Citeşte şi: 

Două blocuri de apartamente vor fi ridicate în Constanţa! Cine este dezvoltatorul imobiliar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii