Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte două școli din Constanța intră în reabilitare termică! Ce unități de învățământ sunt vizate!

ro

15 Oct, 2016 00:00 3467 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a decis să reabiliteze termic alte două unități școlare din oraș, eliberând vineri, 14 octombrie, Certificatele de Urbanism necesare pentru elaborarea lucrărilor.

Astfel, va intra în programul de reabilitare Scoala Gimnazială nr. 8, de pe b-dul I.C. Brătianu nr. 68 din Constanța, pentru care s-a eliberat certificatul nr. 3069 pentru proiectul „Elaborare documentații pentru autorizarea lucrărilor de construire pentru obiectivul de investiții - Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 8 Constanța - DALI, DTAC, inclusiv organizare de șantier. De asemenea, va fi reabilitată termic Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, de pe strada Dezrobirii nr. 82, pentru care s-a eliberat certificatul de urbanism nr. 3071 privind proiectul „Elaborare documentații pentru autorizarea lucrărilor de construire pentru obiectivul de investiții - Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu, Constanța - DALI, PT, DTAC, inclusiv organizare de șantier.“

Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța a luat ființă acum patru decenii. În anul 2010 s-a comasat cu Școala „I.L.Caragiale“ situată pe strada Corbului nr. 2 A, care a devenit anexa Școlii Gimnaziale Nr. 8 Constanța. În sediul de pe b-dul I.C. Brătianu funcționează 29 de clase-nivel primar/gimnazial, iar la anexa din str. Corbului nr. 2 A funcționează la parterul clădirii 5 clase-nivel primar. Școala are personalitate juridică și Asociație de părinți cu personalitate juridică și nu are structuri în subordine.

Școala cu clasele I - VIII nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” a fost construită în anul 1965, în cartierul Coiciu, pe strada Dezrobirii la numărul 82, în imediata vecinătate a actualei Academii de Marină Militară. Clădirea unității este constituită din parter și două etaje, iar în curte sunt două terenuri de sport și o sală de sport. Această instituție de învățământ funcționează pe două niveluri de învățământ: ciclul primar și cel gimnazial, derulându-și activitatea în două schimburi. Din anul 1980 școala găzduiește și Grădinița nr. 52. La această școală învață 362 de elevi, în 15 clase, potrivit site-ului unității de învățământ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii