Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5. Accident grav sub podul de la Doraly Mall. Un biciclist a fost lovit de o maşină. Făptaşul, de negăsit (galerie foto+video)

ro

05 Aug, 2016 21:34 4790 Marime text

Două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa  au fost solicitate, în urmă cu puţin timp, printr-un apel la serviciul unic de urgenţă 112, să intervină în zona Doraly Mall.

Din primele informaţii, accidentul ar fi avut sub pe podul de la Doraly Mall, înspre Poarta 6, pe strada Viorelelor, mai exact.

UPDATE 5, ora 23:39
Noi informaţii apar în cazul accidentului de sub podul de la Doraly Mall. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei este de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE 4, ora 22:15
Biciclistul accidentat are 50 de ani şi s-a ales cu un traumatism cranian. Acesta este conştient, stabil şi se află sub atenta îngrijire a medicilor de la Spitalul de Urgenţă Constanţa, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

UPDATE 3, ora 21:54
Oamenii locului se plâng că în această zonă au mereu loc accidente, mai ales pe timpul nopţii, când vizibilitatea este scăzută, iar neatenţia devine şi mai periculoasă. 

UPDATE 2, ora 21:51
Ambulanţa transportă, în aceste momente, biciclistul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE, ora 21:45
În accident ar fi implicat şi un biciclist care venea de la pescuit. O maşină neagră l-ar fi lovit pe biciclist, care se află acum în ambulanţă, iar medicii îi acordă primul ajutor. Maşina care l-a lovit a plecat imediat de la faţa locului, spun martorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii