Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune de la meteorologi

ro

23 Jan, 2017 14:42 4204 Marime text

După aproximativ trei săptămâni în care ne-am confruntat cu temperaturi scăzute, ninsori şi vânt puternic, în următoarele săptămâni, vremea pare că va fi mai blândă. În acest sens, în intervalul 23 ianuarie - 5 februarie 2017, Până la mijlocul primei săptămâni, valorile termic pe timp de zi vor scădea de la medii ale temperaturilor maxime de 3 grade la -1...-2 grade. Ulterior, se va încălzi treptat, iar, în primele zile ale lunii februarie, vremea va deveni mai caldă decât în de obicei la această dată. Media maximelor termice va fi cuprinsă între 7 și 9 grade, iar temperaturile minime vor avea variații ușoare de la o zi la alta, în prima săptămână, pentru ca, în cea de a doua, să crească treptat. La sfârşitul intervalului, media regională să se apropie de 0 grade.
 
Cu totul izolat și trecător vor fi posibile fulguieli până spre sfârșitul primei săptămâni, apoi burniță sau ploaie slabă.
Astfel, vremea va fi mai bună pentru următoarele săptămâni, iar iarna nu îşi va mai arăta colţii aşa cum a făcut-o în ultimele două săptămâni. Rămâne să vedem cum va evolua vremea şi ce surprize ne va mai rezerva pentru perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii