Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un instructor auto, cercetat penal pentru că a lovit o femeie pe trecerea de pietoni (galerie foto)

ro

05 Feb, 2015 00:00 1895 Marime text
În cursul după-amiezii de ieri, un instructor auto conducea o maşină ce aparţine unei şcoli de şoferi şi a lovit o femeie pe trecerea de pietoni.

Instructorul are 71 de ani, este din Constanţa şi a condus autoturismul marca Smart pe strada Theodor Burada, dinspre strada I.C. Brătianu către bulevardul 1 Mai. Ajungând la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, a virat dreapta către gară, ocazie cu care a surprins şi a accidentat o femeie de 55 de ani, din Constanţa, care a traversat strada pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului electric, din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a femeii.

Septuagenarul aflat la volan nu avea cursanţi în maşină, iar acum este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, marţi, o maşină ce aparţine unei şcoli de şoferi a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe strada Chiliei din Constanţa. De data aceasta, la volan era o tânără de 19 ani, aflată în plin proces de instruire, având în dreapta instructorul auto în vârstă de 47 de ani. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a tinerei. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă, iar la finalul cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii