Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil de patru ani şi doi adulţi, încarceraţi după impactul cu un copac, la ieşire din localitatea Comana

ro

09 Mar, 2015 00:00 1640 Marime text
Poliţiştii rutieri şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi să intervină, ieri, în jurul orei 10.30, la ieşire din localitatea Comana, acolo unde pasagerii unui autoturism, printre care şi un copil de patru ani, au rămas încarceraţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Evenimentul s-a produs pe DN 38, la ieşirea din Comana către Negru Vodă, judeţul Constanţa.
 
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de la staţia Chirnogeni şi una de descarcerare din cadrul Detaşamentului Palas. Şoferul, fiul său de patru ani şi sora bărbatului au fost scoşi de pompieri dintre fiare şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Femeia a fost eliberată mai greu, întrucât era blocată între bord şi plafon. Copilul a fost scos din autoturism imediat, preluat de Serviciul de Ambulanţă şi dus la spital.

 Conform poliţiştilor, şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

  „Un bărbat de 32 ani, din Tătaru - Comana, a condus autoturismul marca Opel Vectra, pe DN 38, dinspre Negru Vodă către Comana, iar la km 36+400, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe partea stângă a drumului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi a unei femei de 36 de ani din Mangalia, precum şi rănirea uşoară a copilului de patru ani, din Tătaru - Comana, pasageri în autoturismul Opel Vectra“, au precizat reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa.
 
Copilul a suferit leziuni uşoare, iar şoferul şi pasagerul din dreapta se află în stare stabilă. Pentru moment, nu se cunosc cauzele producerii accidentului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii