Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil de doi ani căzut în fântână. S-a deschis dosar de cercetare penală

ro

14 May, 2013 00:00 1150 Marime text
Poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 34 de ani, din Năvodari, cu privire la faptul că în curtea vecinilor săi, din cartierul Midia Sat, copilul acestora în vârstă de 2 ani a căzut într-o fântână, fiind scos ulterior de tatăl său.

Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări, iar din primele verificări s-a stabilit că minorul, în vârstă de 2 ani, locuieşte împreună cu familia, iar în jurul orei 17.50, în timp ce se juca, a rămas nesupravegheat şi a căzut în fântâna din curte, adâncă de aproximativ 2 m, din care 90 cm adâncimea apei, care avea capacul parţial deschis. Până la sosirea echipelor de intervenţie, tatăl minorului a reuşit să scoată copilul din apă, iar acesta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Minorul a rămas internat la Secţia Chirurgie Pediatrică a unităţii spitaliceşti. În cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Constanţa.
Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment, urmând ca la finalizarea investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii