Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în accidente rutiere

ro

15 Apr, 2013 00:00 1246 Marime text
Sâmbătă, în jurul orei 13.30, Gabriel B.C., de 44 de ani, a condus o motocicletă pe strada Ion Adam, dinspre strada Ion Raţiu către strada Nicolae Iorga, şi, ajungând în dreptul unui imobil, a lovit o groapă în partea carosabilă, după care s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conducătorul motocicletei s-a accidentat uşor. Ulterior, s-a stabilit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În aceeaşi zi, în jurul orei 20.42, Dan B., de 24 de ani, a condus un autoturism pe strada Dobrilă Eugeniu, dinspre strada Dispensarului către bulevardul Tomis, şi, ajungând în dreptul bisericii „Trei Ierarhi”, dorind să parcheze autoturismul, a efectuat manevră de mers înapoi, ocazie cu care a accidentat-o uşor pe minora F.R.A., de 16 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii Biroului Rutier Medgidia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe raza de competenţă. Din verificările efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 09.40, Alexandru L.M., de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe raza localităţii Valea Dacilor, dinspre municipiul Medgidia către localitatea Siminoc. Ajungând în dreptul unui imobil, l-a surprins şi accidentat uşor pe minorul M.R.M., de 8 ani, din Valea Dacilor, care, fiind nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii