Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte confiscat în Delta Dunării

ro

01 Feb, 2013 22:31 1370 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, în cooperare cu reprezentanţi ai ARBDD, identificând un cetăţean român care transporta cu o ambarcaţiune din fibră de sticlă cantitatea de 42 de kilograme de peşte din specii diferite, fără documente justificative.

În data de 31 ianuarie, în jurul orei 09.50, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Tulcea au acţionat alături de reprezentanţi ai ARBDD pe braţul Sfântu Gheorghe, unde au verificat o ambarcaţiune în care se afla cetăţeanul român M.M., în vârstă de 53 de ani.

În ambarcaţiunea tip lotcă, din fibră de sticlă, a fost găsită cantitatea de 42 de kilograme de peşte din specii diferite pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la aproximativ 123 de lei, pe care ulterior au predat-o spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, în conformitate cu prevederile legale.

Ambarcaţiunea şi motorul ataşat de 8 CP, cu o valoare de aproximativ 1.200 de lei, au fost indisponibilizate.

Bărbatul domiciliat în judeţul Tulcea este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de transport al peştelui fără documente legale, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii