Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru tineri, reţinuţi pentru 24 de ore

ro

15 Feb, 2013 20:00 1250 Marime text
Poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale situate în extravilanul localităţii.

Poliţiştii au intervenit prompt, identificând la faţa locului 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, care, cu ajutorul unui aparat tip autogen, au efectuat tăieturi la conducta în diametru de 350 mm, sustrăgând 15 ml din aceasta.

Tinerii sunt suspectaţi şi de furtul comis în noaptea de 06/07.02.2013, în dauna aceleiaşi societăţi, poliţiştii întocmindu-le totodată şi dosare de cercetare penală.

Având în vedere aspectele constatate şi în baza probatoriului administrat în cauză, suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi ulterior prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

Suspecţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propuneri corespunzătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii