Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​O schelă a căzut și ar fi avariat două mașini în Tomis Plus din Constanța (galerie foto)

ro

08 Nov, 2016 23:32 3126 Marime text
O schelă a căzut de la un bloc de nouă etaje din cartierul Tomis Plus peste două autoturisme. Se pare că schela buclucașă ar fi de la blocul pe care și-l construiește interpretul de muzică grecească Ionuţ Galani.
 
Conform martorilor, schela care ar fi căzut ar fi stricat două mașini și gardul de la parterul blocului învecinat.
 
Amintim că după ce şi-a construit în cartierul Tomis Plus un bloc de nouă etaje, interpretul de muzică grecească Ionuţ Galani şi societatea Arproex SRL au reuşit să şi intre în legalitate cu imobilul, obţinând vineri, 21 octombrie, Certificatul de urbanism nr. 3.088 pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective D+P+8+9E“, de pe bulevardul Tomis nr. 425, parcela 287, lot 23/2/1 din Constanţa. Asta după ce lipsa actelor nu i-a împiedicat pe investitori să dea drumul construcţiei şi să şi finalizeze lucrările la blocul de nouă etaje.
 
Contactat telefonic de redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa, cântăreţul de muzică grecească a precizat că nu a avut niciun amestec în construcţia blocului, de acest lucru ocupându-se o firmă specializată.
 
„Eu nu mă ocup de bloc, eu am avut doar terenul şi o firmă s-a ocupat de construirea blocului. Eu am avut terenul şi mi s-au dat nişte apartamente acolo. Nu e blocul meu. Este o societate care face blocuri, eu nu am nicio treabă cu asta. Eu am avut doar terenul. Ştiu că este o problemă cu eliberarea certificatelor în Constanţa, dar eu nu m-am ocupat de asta“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Ionuţ Galani.

Citește

Bloc de nouă etaje în Tomis Plus
Galani şi Arproex forţează pe ultimă sută de metri intrarea în legalitate!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii