Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Cumpăna O fetiţă a murit lovită de un Jeep, în timp ce traversa strada în fugă

ro

17 Jul, 2015 00:00 2251 Marime text
Liniştea localităţii Cumpăna a fost dată peste cap, ieri, de un accident rutier teribil. Potrivit oamenilor legii, o fetiţă de numai 10 ani a ieşit dintr-un magazin şi, grăbindu-se spre casă, a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure când a păşit pe carosabil. Un Jeep nu a putut să o evite şi a lovit-o în plin pe copilă.
  
Îngroziţi, martorii au sunat imediat la 112. Poliţiştii şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat la faţa locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa copilei. Ei au declarat că nu au putut demara operaţiunile de resuscitare din cauză că fetiţa prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.
Oamenii care asistau la scenele de groază au declarat că lovitura a fost atât de puternică, încât fetiţa abia a putut fi identificată. Pentru a afla identitatea copilei, polițiștii au cerut ajutorul directorului școlii din localitate, informaţiile relevând faptul că este vorba despre Teodora Ana P. Ajuns la locul tragediei, tatăl fetiței a intrat în stare de șoc când și-a văzut fiica întinsă pe asfalt, după cum povestesc cei care au asistat la întreaga scenă.
 
Şoferul, Dodu S., are 50 de ani şi este din Constanţa. Vizibil şocat de ceea ce se întâmplase, el le-a declarat oamenilor legii că fata i-a sărit pur şi simplu în faţă şi nu a mai avut timp să oprească. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.
 
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au condus la producerea tragicului eveniment. Ei au întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii