Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori cercetaţi în stare de libertate

ro

10 Feb, 2013 22:17 1352 Marime text
Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că o persoană necunoscută forţează capotele de la autoturismele parcate în zonă.

Patrula mixtă de siguranţă publică formată din poliţişti şi poliţişti locali, cu sprijinul jandarmilor din Medgidia, au reuşit în scurt timp prinderea în flagrant a persoanei în cauză. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul în vârstă de 16 ani avea asupra sa 4 acumulatori auto, care au fost recuperaţi şi predaţi părţilor vătămate.

Cu ocazia documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia, s-a constatat că este suspectat de comiterea a încă două furturi, săvârşite în noaptea de 3/4 februarie. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu minorul în stare de libertate.

Poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi de un bărbat din Constanţa despre faptul că, în perioada aprilie 2012 - februarie 2013, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa pe care o deţine în localitatea Bugeac mai multe bunuri, în valoare de 1.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că suspect de comiterea furtului este un minor în vârstă de 14 ani din localitate, care, profitând de faptul că la adresa respectivă nu locuieşte nimeni,, a pătruns în locuinţă prin efracţie sustrăgând mai multe bunuri metalice. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu minorul în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii