Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă nedeclarată, reţinută la Agigea

ro

01 Feb, 2013 22:27 1264 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din direcţia China materiale de construcţie care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

În data de 31 ianuarie, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.

În urma controlului au fost descoperite 840 de articole, reprezentând materiale de construcţie (role şi benzi din fibră de sticlă), care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

Marfa, evaluată la aproximativ 34.000 de lei, a fost ridicată de către lucrătorii vamali în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală", faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii