Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Intervenţie de urgenţă pe DN2. Trei morţi şi mai mulţi răniţi. A fost activat planul roşu!

ro

04 Apr, 2017 18:59 4207 Marime text
Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, într-un grav accident produs astăzi!
 
O dubă şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 2 Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Şapte echipaje de descarcerare se află la faţa locului pentru a scoate persoanele prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier, traficul pe DN2 (E85) este întrerupt pe ambele sensuri între localitățile ialomițene Movilița și Sinești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

„Încă de la primul apel, un echipaj de ambulanță a ajuns acolo și s-a declanșat imediat planul roșu de intervenție”, a declarat Daniel Marian Dragne, inspector general IGSU, la Antena 3.

UPDATE 3, ora 21.30
 

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 59 de ani, din judeţul Ilfov, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Sineşti, a pătruns în derapaj pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un tânăr de 26 de ani, din judeţul Neamţ.
 
În urma impactului autoturismul a fost proiectat pe sensul său de mers, moment în care a fost acroşat de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Bacău.
 
Din accident a rezultat decesul a trei pasagere aflate în autoturismul care a pătruns pe contrasens, cu vârste cuprinse între 49 şi 88 de ani. Conducătorii auto de 59 şi 26 de ani şi doi bărbaţi de 34 şi 42 de ani, pasageri în autoutilitară, au fost vătămaţi corporal, fiind transportaţi la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti.
 
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE 2, ora 20.45

Toți cei patru răniți au fost transportați la spital, trei dintre ei fiind duși la Spitalul Pantelimon din București. Cea de-a patra persoană a fost preluată cu elicopterul pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, potrivit digi24.ro.

UPDATE 1, ora 19.30
 
O echipă complexă de poliţişti desfăşoară cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
 
Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Bogdan Despescu, trei ofiţeri din cadrul Direcţiei Rutiere se află la locul producerii accidentului pentru coordonarea activităţilor.



Sursa foto: captură video Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii