Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt dintr-un hotel din Mamaia

ro

11 Feb, 2013 23:01 1552 Marime text
Poliţiştii Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un angajat al unei unităţi hoteliere din staţiunea Mamaia cu privire la faptul că a observat o persoană care a pătruns în incinta hotelului, prin forţarea unei uşi de lemn, care asigura accesul la scările de evacuare în caz de incendiu, iar din interior a sustras mai multe scule electrice folosite la reparaţii. Având în vedere aspectele sesizate, la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia, care, împreună cu personalul de pază, l-a reţinut pe T. Iulian, de 32 de ani, din Constanţa.

Pe parcursul investigaţiilor, în ziua de 10 februarie, la sediul unităţii de poliţie s-a prezentat un tânăr de 24 de ani, din Constanţa, cu bunurile sustrase, afirmând că a fost angajat al societăţii care efectua reparaţii la unitatea hotelieră.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 8.000 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat unităţii păgubite.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, în vederea lămuririi situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii