Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără permis şi băut Bărbat reţinut după ce a intrat cu maşina în porţile spălătoriei Kartali (galerie foto)

ro

04 Jun, 2014 00:00 1838 Marime text
Adrian Timofeciuc, de 34 de ani, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore. Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia acesta a intrat cu autoturismul în porţile metalice ale spălătoriei Kartali.
Duminică, în jurul orei 1.00, Adrian Timofeciuc a condus un autoturism marca BMW pe DJ228, dinspre DN22C către DN2A. Din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, izbindu-se de uşile metalice ale spălătoriei Kartali. În urma accidentului, o persoană aflată în autoturism a fost rănită. Potrivit organelor de anchetă, conducătorul auto avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, şi anume 1,55 g/l alcool pur în sânge la prima probă, de la ora 2.00, şi 1,40 g/l alcool pur în sânge la a doua probă, de la ora 3.00.
Timofeciuc nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, mai susţin poliţiştii. Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării faţă de Timofeciuc. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără a poseda permis de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii