Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în familia lui Costi Ioniță. Tatăl şi unchiul artistului, înmormântaţi cu onoruri militare, în Cimitirul Central Constanţa (galerie foto)

ro

25 Mar, 2016 00:00 4170 Marime text
Cântărețul Costi Ioniță, originar din Constanța, şi-a pierdut, luni, tatăl şi unchiul, în timp ce se aflau în judeţul Galaţi. Se pare că unchiul său a făcut infarct şi a decedat, iar tatăl lui a ajuns în stare gravă la spital. Din păcate însă, medicii gălăţeni nu l-au mai putut salva pe bărbatul în vârstă de 82 de ani, acesta decedând pe patul de spital.
 
Unchiul, Ioan Ioniţă, de 67 de ani, şi tatăl artistului, Vasile Ioniţă, de 82 de ani, au fost înmormântaţi, ieri, la Cimitirul Central din Constanţa.
 
Tatăl şi unchiul artistului au fost purtaţi pe braţe de militari. Înmormântarea a fost oficiată cu onoruri militare, asta pentru că ambii au lucrat în cadrul Armatei. Salvele de foc au accentuat durerea produsă de moartea celor doi.

„De acum înainte, voi avea doi îngeri trăitori în ceruri“

„Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis gânduri bune, de încurajare şi susţinere. Am rămas cu oameni minunaţi în jurul meu, iar de acum înainte, voi avea doi îngeri trăitori în ceruri, care mă vor veghea, dintre care unul, spirit foarte apropiat mie, tatăl meu, Vasile. Cu iubire şi Dumnezeu înainte...“, a scris Costi Ioniţă, pe pagina sa de Facebook.
 
Mesajele de condoleanţe nu au întârziat să apară. Redăm câteva dintre acestea, cu menţiunea că ortografia şi punctuaţia aparţin celor care au postat.
 
„Sincere condoleanţe. Să fii tare, prieten drag. Noi suntem alături de tine.“
 
„Prietene, să ai putere!“
 
„Capu' sus Costi... Fii tare! Condoleanțe!“
 
„Sincere condoleanţe şi toată puterea necesară de a trece şi acesta mare încercare domnu'“
 
„Dumnezeu să-i ierte! Condoleanțe!“
 
„Sincere condoleanţe! Suntem alături de tine.“
 
„Dumnezeu să aibă grijă de sufletele lor şi să-i primească la El. Amin!“
 
„Îmi pare rău Costi... Trebuie să mergem înainte... într-adevăr vom fi şi mai puternici deoarece acum sunt şi mai multe suflete care ne veghează şi ne protejează...“
 
„Din păcate durerea face parte din modalităţile prin care mai învăţăm ceva. Greu... Condoleanţe!“
 
„Dumnezeu s-l odihnească în linişte şi pace pe tatăl tău, şi pe tine şi pe mama ta să vă întărească Dumnezeu. Condoleanţe.“
 
„Condoleanţe şi să ai tăria de a depăşi cu pace în suflet acest moment tragic.“
 
„Îmi pare rău pentru momentul atât de dureros pe care îl treceţi tu şi familia ta! Multă putere să treceţi cu bine peste această încercare! Condoleanţe!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii