Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi câini „fac legea” în Mangalia (galerie foto)

ro

13 Jan, 2016 00:00 2280 Marime text


O femeie din Mangalia este disperată de cruzimea unui vecin care ar teroriza pe toată lumea cu cei doi câini a săi de luptă. Femeia vrea să se pună capăt acestui calvar, explicând că în urmă cu doi ani era să fie „mâncată de vie” de patrupedele vecinului.

„Unde să sun pentru a pune capăt cruzimii unui vecin? Are 2 câini de luptă și le dă drumul pe stradă ,omoară tot ce prind în calea lor, acum doi ani aproape că era să mă mănânce de vie, noroc cu cățeaua mea care a sărit pe ei”, este mesajul postat de femeia îngrijorată pe pagina sa de Facebook.



Mai mult de atât, aceasta a publicat și câteva fotografi prin care arată starea actual a câțelului ei lup după ce a fost atacat de patrupedele de luptă, care după spusele femeii par a fi niște fiare sălbatice care atacă tot ce prind.

Imaginile sunt cutremurătoare! Se vede clar cum animalul suferă pe masa veterinarului încercând să reziste durerilor provocate de câinii vecinului, după cum declară femeia.

Tot ea a precizat pe pagina de socializare că a făcut plângeri, însă niciun rezultat. „Are la dosare penale omul și poliția nu face nimic”, a afirmat aceasta despre proprietarul câinilor periculoși. 

Reclamanta mai spune că veterinarul nu i-a dat prea multe șanse de supraviețuire animalului său de companie, după ce a fost atacat de patrupedele fioroase ale vecinului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii