Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contrabandă cu motorină, la Băneasa

ro

31 Jul, 2014 00:00 1706 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, 800 de litri de produs petrolier fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră de la Băneasa au oprit pentru control, marţi, o autoutilitară marca Mercedes Benz model Sprinter, înmatriculată în Constanţa şi condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma controlului, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite patru butoaie metalice, în care era depozitată cantitatea de 800 de litri de produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Conducătorul auto a declarat faptul că a achiziţionat produsul petrolier de la doi cunoscuţi, cărora le-a plătit suma de 3.400 lei.
Cantitatea de motorină, evaluată la aproximativ 4.800 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii