Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnaţi de judecători, încarceraţi de poliţişti

ro

05 Apr, 2013 00:00 1316 Marime text
Ofiţerii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au organizat şi executat pe raza municipiului Constanţa şi în oraşului Năvodari o acţiune pe linia depistării persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii, ocazie cu care l-au depistat pe Adrian M., de 29 de ani, din Constanţa, care avea de executat 3,6 ani de închisoare pentru furt calificat.
Totodată, a fost depistat şi Costel C., în vârstă de 32 de ani, din Constanţa, care avea de executat 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.
De asemenea, poliţiştii din Nicolae Bălcescu l-au depistat pe Ion Dan P., de 42 de ani, din sat Dorobanţu, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis la data de 2 aprilie mandat de executare a pedepsei cu închisoarea (8 luni) pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a posedă permis de conducere. Poliţiştii din Ostrov spun că l-au depistat pe Nicolae B., de 22 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis la data de 2 aprilie mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta având de executat un an şi două luni de închisoare pentru furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii