Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutat în zadar în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră Adolescentul dispărut de la Cuza Vodă a fost dat în urmărire naţională

ro

11 Jun, 2014 00:00 1928 Marime text
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa l-a dat în urmărire naţională pe adolescentul de 17 ani din Cuza Vodă, dispărut de la domiciliu de pe data de 9 iunie. Daniel Stănescu a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi a fost văzut ultima oară în municipiul Medgidia, în zona podului peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, din zona Gării CFR. Oamenii legii nu au exclus varianta ca acesta să se fi aruncat în apă, având informaţii că tânărul s-ar fi certat cu părinţii, însă căutările scafandrilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu au dus la niciun rezultat. Poliţiştii întreprind măsuri specifice în astfel de cazuri, pentru găsirea băiatului.
Semnalmentele adolescentului sunt: înălţime 1,70-1,75 m, constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, ochii căprui. La momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcat cu pantaloni tip blue jeans, de culoare închisă, şi geacă neagră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliţie Cuza Vodă sau Dispeceratul IPJ Constanţa, telefon 0241.611.364, interior 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii