Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
19:17 21 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Oficial despre balconul căzut de la intersecția străzilor Călărași și Lahovari, din Constanța (galerie foto)

ro

11 Nov, 2016 16:21 1521 Marime text
O bucată din planșeul balconului unei clădiri dezafectate, aflate la intersecția străzilor Călărași și Lahovari, s-a prăbușit în cursul zilei de astăzi. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Clădirea se află în administrarea Direcției Județene de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului, din subordinea Consiliului Județean Constanța, nu mai este folosită de aproximativ trei ani și este ocupată abuziv de 20 de persoane de etnie romă.
 
Imediat după incident, Serviciul pentru Protecție Civilă și Poliția Locală, din subordinea Primăriei municipiului Constanța, s-au mobilizat pentru a se asigura că nimeni din zonă nu va fi rănit de eventualele căderi ale resturilor balconului. De asemenea, S.C. Confort Urban SRL și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au îndepărtat bucata rămasă din planșeul balconului și au fost luate măsuri de protecție a zonei prin montarea unei benzi de avertizare.
 
Zona va fi monitorizată și păzită până când persoanele care ocupă abuziv clădirea vor fi evacuate, iar clădirea va fi demolată de către proprietar. 

Citește și

Pericol pentru pietoni
Un balcon de pe strada Lahovari a căzut (galerie foto+video)


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii