Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocata Ciocan, menţinută în arest la domiciliu de judecătorul Lucian Macavei, de la Curtea Supremă (document)

ro

06 Jun, 2015 00:00 2006 Marime text
Carmen Violeta Ciocan, din Baroul Tulcea, rămâne în arest la domiciliu. Decizia este definitivă și a fost luată, ieri, de judecătorul Lucian Macavei, din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Ciocan este cercetată de Parchetul Curţii de Apel Constanţa pentru evaziune fiscală, spălare de bani, instigare la fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi fals în declaraţii şi va fi cercetată în stare de arest la domiciliu. Avocata este acuzată, printre altele, că, „în calitate de reprezentant al Cabinetului Individual de Avocatură Carmen Ciocan, în baza rezoluţiei infracţionale unice, în mod repetat, în perioada 2009 - 2015, s-a sustras de la plata impozitului pe venit datorat bugetului consolidat al statului prin omisiunea înregistrării în evidenţele contabile a veniturilor realizate din activităţile de avocatură, stabilindu-se, până la acest moment, prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de 21.415 lei“.
 
Judecătorul Lucian Macavei a făcut parte din completul de judecată care a închis dosarul în care Ilie Rachieru, directorul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa, a fost judecat şi condamnat.
 
Comunicatul Parchetului Curții de Apel Constanța referitor la prezenta cauză poate fi citit integral accesând secțiunea Documente.
 
Citeşte şi
 
Avocata Carmen Violeta Ciocan, încătușată pentru evaziune fiscală și spălare de bani
 
Averile şi interesele celor trei judecători
Soarta directorului RADET Constanţa va fi decisă azi de un fost ziarist (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii