Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avansări la ISU Dobrogea (galerie foto)

ro

03 Dec, 2013 00:00 5305 Marime text
Cu prilejul „Zilei Naţionale a României”, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) care au obţinut rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, doi ofiţeri şi 15 subofiţeri, după cum urmează:

- în gradul de maior cpt. - Crăciun Lucian Adrian;
- în gradul de căpitan - lt. Călin Alexandru-Valentin;
- în gradul de plutonier adjutant - plt. maj. Alexandrescu Ileana, plt. maj. Balan Lăcrămioara-Anita, plt. maj. Molagean Ersin, plt. maj. Morărescu Daniel, plt. maj. Radu Tudorel-Iulian, plt. maj. Sava Gigi, plt. maj. Şerban Aurel, plt. maj. Stan Gabriel;

- n gradul de plutonier major - plt. Abduraman Iugel, plt. Apaz Erdal, plt. Criveanu Ion, plt. Năstase Aurel, plt. Suliţanu Cristina-Ionela, plt. Vinţeanu Oana, plt. Zamfir Ionuţ-Dobre.
Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredinţate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la activităţi culturale, ştiinţifice şi sportive, patru cadre ale inspectoratului au primit distincţii onorifice: maior Vlăduţ Ion - prim-adjunct al inspectorului şef, căpitan Mihai Georgescu, plt. adj. şef (r) Iacob Mihai şi Oana Moroşanu - funcţionar public în cadrul ISUJ Constanţa.

Totodată, ieri, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a avut loc ceremonia de numire în funcţie a ofiţerului din promoţia 2013 a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Facultatea de Pompieri, care a primit repartiţie la Constanţa. Acesta a fost prezentat personalului unităţii şi apoi a fost inclus într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le va executa.
El va fi repartizat la Garda de intervenţie Chirnogeni, unde va urma o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, urmând a fi evaluat de către specialiştii ISU Constanţa.
Tânărul sublocotenent Alexandru Costache a depus jurământul militar, după care a fost felicitat de inspectorul-şef, colonel ing. Viorel Jianu, care l-a asigurat de sprijinul său şi i-a dorit succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii