Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux căutat în Polonia, descoperit la Constanţa de poliţiştii de frontieră

ro

19 Jan, 2017 11:32 1745 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au descoperit pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca BMW, model X3, căutat de autorităţile din Polonia.
 
În data de 18.01.2017, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.
Astfel, a fost identificat pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca BMW, model X3, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Polonia, acesta fiind declarat furat din data de 01.12.2016, iar posesorul acestuia este cetăţeanul român P.V., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.
Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.
 

Autoturismul, evaluat la aproximativ 28.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 Cod Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii