Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal la Tariverde. Șoferița care ar fi provocat tragedia - „Am omorât pe cineva?”

ro

08 Aug, 2015 00:00 3175 Marime text
Viaţa ne ţine vârtos în şa şi, din înaltul ei, risipim vorbe şi bucurii, la ceas de eternitate, şi nu ne gândim că totul se poate sfârşi brusc. Arşiţa, neatenţia şi clipa fatidică au făcut, ieri, ca un autoturism Kia Ceed şi un Ford Focus, cu numere de Bucureşti, să intre în coliziune frontală. Accidentul s-a produs la ora prânzului, pe drumul național care leagă Constanța de Tulcea, DN 22.
 
În autovehiculul Kia Ceed, care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța, se aflau doi bărbați și o femeie, iar în autoturismul marca Ford, o femeie. La un moment dat, șoferiţa din Ford, de 37 de ani, care venea dinspre București și se îndrepta spre Tulcea, a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal cu maşina Kia Ceed. Era singură în maşină. Prima concluzie a polițiștilor a fost că ea ar fi vinovată de producerea accidentului.
 
În urma impactului, şoferiţa din Ford a rămas încarcerată, iar autoturismul Kia a ajuns într-un șanț, după care a luat foc. Şoferilor care au ajuns în zonă le-a fost teamă să intervină pentru a stinge flăcările. A făcut-o un polițist, care a reușit să lichideze incendiul cu ajutorul unor extinctoare. Imediat, medicii de la Ambulanță s-au dus la maşină pentru a acorda primul ajutor.

Cadrele medicale au constatat că femeia aflată pe bancheta din spate a autoturismului Kia, în vârstă de 64 de ani, a suferit răni grave. La sosirea Ambulanței, se pare că ea încă trăia, însă ulterior, în ciuda eforturilor medicilor de a o ţine în viaţă, ea a decedat. Toate celelalte persoane rămăseseră încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinilor. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare - Staţia Midia pentru a fi scoase. Toţi au fost transportaţi de urgență la Spitalul Judeţean Constanţa, având politraumatisme majore. Se pare că şoferiţa care a provocat accidentul i-ar fi întrebat pe medici: „Am omorât pe cineva?”
 
Din cauza accidentului, traficul pe DN 22 a fost blocat o oră, pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.
 
Sursa foto: Infotrafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii