Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A intrat peste noi în casă“ Viceprimarul din Mihai Viteazu, Hristachi Ciamatu, ar fi agresat o tânără şi familia acesteia

ro

21 Dec, 2015 00:00 2076 Marime text


Viceprimarul localităţii Mihai Viteazu, Hristachi Ciamatu, este acuzat de Ana-Maria Dumitru, de 23 de ani, de agresiune fizică asupra ei şi a familiei sale.
 
Tânăra susţine că, în seara de 6 noiembrie, Hristachi Ciamatu, care, potrivit spuselor ei, s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi intrat peste ea în casă. „Viceprimarul era însoţit de fiul său“, precizează fata. „Viceprimarul, beat, a intrat peste noi în casă, în seara de Moş Nicolae. Ne-a luat la bătaie direct, pe mine, pe mama şi pe fratele meu. A spart uşa, geamurile. Eu acum am mâna în gips, iar mama, piciorul. Avem biletele de ieşire de la spital, am stat o noapte acolo“, spune Ana-Maria Dumitru.
 
Aceasta mai susţine că „încă mai sunt pete de sânge pe perete“. „Avem poze. Nu mai pot să muncesc, am o familie de întreţinut, doi copii. I-a dat şi un şut în fund băieţelului meu de cinci ani“, continuă tânăra.
 
Se pare că familia ar fi fost agresată deoarece fratele fetei ar fi furat combustibil de la viceprimar. În altă ordine de idei, tânăra vrea să depună o plângere la poliţia din localitate, însă spune că a întâmpinat dificultăţi.
 
„Vrem să depunem o plângere, dar ne trimit acasă, ne gonesc! Spun că este de competenţa celor de la Cogealac“.
 
Contactat telefonic de redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa, viceprimarul Hristachi Ciamatu nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzaţiile fetei de 23 de ani. De asemenea, au fost contactaţi telefonic şi reprezentanţii poliţiei din Cogealac şi Mihai Viteazu care nu au răspuns la telefon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii