Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un accesoriu mereu la moda

ro

31 Jul, 2002 00:00 1214 Marime text

Gresia si faianta,

Expopalet SRL este importator exclusiv al produselor spaniole de mare renume STYLNUL si SANCHIS * Ceramica Espa=F1ola s-a remarcat prin varietate si calitate la cele mai inalte standarde * Gama oferita clientilor sai se distinge prin varietatea culorilor si texturilor

Gresia si faianta reprezinta un accesoriu important in amenajarea spatiului in care locuim. Expopalet SRL, prin magazinul Ceramica Espa=F1ola, cat si prin distribuitorii sai, detine exclusivitatea produselor spaniole de mare renume STYLNUL si SANCHIS, de asemenea fiind importatori si de la alte fabrici. Aparute in anul 2000 pe piata constanteana, produsele promovate prin magazinul Ceramica Espa=F1ola s-au remarcat prin varietate, design si calitate la cele mai inalte standarde. Administratorul societatii, Robert Radu, initiatorul acestei afaceri, a invatat ce inseamna calitatea si serviciile prompte in cei opt ani de zile pe care i-a petrecut in Spania. Aceste standarde se regasesc si in Romania prin firma Expopalet SRL.

Combinatii de produse care "imbraca perfect bucatariile si baile"

Gama oferita clientilor sai se distinge atat prin varietatea culorilor si texturilor prezentate, cat si prin originalitate. Astazi, piata cere stil si design in toate decoratiunile interioare. Consumatorii nu sunt multumiti doar cu produse de buna calitate care acopera podeaua si peretii, ci cauta frumosul si modernitatea. Ceramica Espa=F1ola a proiectat combinatii de produse care "imbraca perfect bucatariile si baile". Designerii si specialistii firmei studiaza permanent varietatea de culori si de marimi de care este nevoie pe piata. Celor care doresc doar placarea peretilor, Ceramica Espa=F1ola le ofera o mare diversitate de placi si piese speciale. Toate acestea au modele ce pot fi combinate cu orice decoratiune interioara. Placile din seria pardoselilor din gresie imita aspectul pietrei sau al marmurei, cu un coeficient al absorbtiei apei de aproximativ 0,03 la suta, ceea ce permite utilizarea lor atat pentru constructiile de interior, cat si pentru majoritatea celor de exterior. Pardoselile din ceramica au aspect de piatra sau marmorate si, datorita tehnologiei speciale de fabricare, sunt in egala masura dense, usoare si rezistente. Gresie portelanata este prezentata in mai multe varietati, aceasta fiind naturala, lucioasa si rustica (glazurata). Placarea cu gresie portelanata se practica atat la interior, cat si la exterior datorita faptului ca este proiectata sa reziste la diferentele de temperatura. Placile de gresie si faianta au o planeitate perfecta si acelasi calibru. Ca urmare, instalarea lor este mult mai usoara, imbinarile sunt drepte si uniforme si de aceea sunt ideale pentru orice proiect de design interior si exterior.

Litoceramica, un nou produs mai economic

Politica originalitatii este prezenta la Ceramica Espa=F1ola prin aparitia in curand a unui produs nou: litoceramica. Aceasta are aceleasi caracteristici la rezistenta ca si gresia, dar are aplicat un suport de marmura intre 5 si 10 mm, conferindu-i astfel aspect de marmura. Litoceramica constituie o solutie optima pentru placarea receptiilor de hoteluri, banci, scoli, sedii de firme, cat si pentru locuinte. Firma Expopalet SRL se concentreaza asupra lucrarilor mari si se implica in imbunatatirea designului si imaginii in turism. Preturile practicate se incadreaza intre 160.000 si 500.000, publicul caruia i se adreseaza fiind foarte larg. Ofertele promotionale sunt prezente tot timpul la produsele comercializate, iar lejeritatea in achizitie a acestora este datorata prezentei in Constanta a depozitului propriu. "Daca pana acum publicul se indrepta spre ce era ieftin, se observa tendinta acestuia de a aprecia calitatea, pretul nu mai prezinta interes", a declarat Robert Radu, managerul firmei Expopalet SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii