Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Mircea Titus Dobre, la deschiderea oficială a Târgului de Turism. Ce spune despre strategia pentru promovarea litoralului

ro

16 Feb, 2017 15:58 2494 Marime text
La Bucureşti, astăzi, 16 februarie, a debutat Târgul de Turism al României (TTR), ce va rămâne deschis până duminică.
 
Ministrul Turismului, deputatul de Constanța Mircea Titus Dobre, a fost prezent la deschiderea oficială a TTR. A făcut o serie de precizări privind tichetele de vacanţă.
 

„Deocamdată, trebuie să facem o modificare legislativă la Ordonanţa care prevede şi alte tichete de vacanţă ori salariul minim pe economie. Statul român nu poate suporta aceste tichete. După cum am promis, acest lucru se va întâmpla din iulie 2017, tichetul având valoarea salariului minim pe economie. Când salariul minim va creşte, atunci va creşte şi valoarea tichetului”, a declarat  Mircea Titus Dobre.

 
Întrebat despre strategia pentru promovarea litoralului, ministrul Turismului a precizat că există „o strategie de promovare preluată de la Anca Nedea”.
 

„Nu pot să zic că este una bună sau rea, este bunicică (...) Consider că o putem îmbunătăţi”, a spus Mircea Titus Dobre.

 
De asemenea, la TTR a fost prezentată şi o aplicaţie prin care se doreşte promovarea României.
 

„Primul pas presupune organizarea de OMD-uri – Organizaţii de Management a Destinaţiilor. Ele vor elabora o strategie unică de dezvoltare şi în cadrul lor vor fi reprezentanţi din zona privată, dar şi publică”, a mai spus ministrul Turismului.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii