Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort maxim, efort minim

ro

07 Aug, 2002 00:00 1307 Marime text

Reteaua de magazine "Altex" comercializeaza cea mai larga gama de produse electronice si electrocasnice * In cei zece ani de existenta a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa, evoluand continuu pe piata de profil * Echipa "Altex" este constituita din tineri profesionisti, cu initiativa, care participa in mod regulat la cursuri de specializare pentru a acorda asistenta la corecta alegere si exploatare a produselor # In Constanta, firma este prezenta cu trei magazine

Grupul "Altex" este unul dintre principalii importatori din Romania de produse electronice si electrocasnice si totodata distribuitor exclusiv al marcilor Sanyo, Grundig, Rotel, Ariete, Cata, Petra, Iner. De asemenea, reteaua "Altex" cuprinde cea mai larga gama de marci comercializate, printre care Philips, Panasonic, Sony, Thomson, Daewoo, Whirlpool, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun s.a. "Altex" a fost infiintata in 1992, avand capital integral privat. In cei zece ani de existenta a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa, evoluand continuu pe piata de produse electronice si electrocasnice, astfel: in anul 2001, cifra de afaceri a ajuns la 24 milioane USD, profitul la 560.000 USD, capitalul a fost de 2,250 milioane USD; pentru anul 2002, pe intregul grup "Altex" s-a estimat ca cifra de afaceri va ajunge la 40 milioane USD, profitul la 1 milion USD, iar capitalul va fi de 2,5 milioane USD. Grupul "Altex" detine in prezent doua sedii principale, unul in Piatra Neamt si altul in Bucuresti, de unde se coordoneaza eficient activitatea de pe intreg teritoriul tarii. Echipa "Altex" este constituita din tineri profesionisti si este organizata conform unor principii moderne de management. "Altex" a devenit la inceputul anului 2002 grupul de companii "Altex", ce cuprinde: "Altex" - reteaua de magazine de electronice, electrocasnice si confort; "Italromtex" - firma de distributie; "8Tim" - firma de logistica si transport, toate conlucrand pentru o imbunatatire a serviciilor catre client.

Solutii complete pentru casa

Reteaua de magazine "Altex" cuprinde in prezent 55 de magazine in peste 40 de orase din tara. Constanta ocupa un loc extrem de important pe "harta" "Altex", aici existand trei magazine: in centrul comercial "Tomis", in incinta magazinului "Caminul" si in "Galeriile Mall". Pentru "Altex" clientul si satisfactia dorintelor sale reflecta principalele prioritati. In aceasta directie putem spune ca "Altex" este singura retea de magazine care ofera solutii complete pentru casa. Aici puteti gasi aparatele pe care vi le doriti si de care aveti nevoie. In plus, personalul specializat, serviabil si prompt este in masura sa va acorde asistenta, dand recomandari valoroase privind alegerea, exploatarea si interconectivitatea dintre aparate. Si asta nu este totul. Daca va intereseaza ultimele noutati in domeniul electronicelor si electrocasnicelor, trebuie sa vizitati "Altex".

Sisteme de finantare avantajoase

Preocuparea pentru satisfactia clientului se manifesta nu doar prin prezentarea unei game extrem de variate de produse, prin amabilitatea si competenta personalului, ci si printr-o serie de alte servicii care tin cont de realitatile economico-sociale din Romania. Amintim aici sistemele de finantare extrem de avantajoase, inclusiv un sistem propriu de rate. Pentru produsele de mare volum, "Altex" asigura transportul gratuit la domiciliu. In plus, vi se ofera solutii complete pentru vanzarea unor echipamente mai deosebite: montaj gratuit pentru masinile de spalat, instalarea gratuita pentru aparatele de aer conditionat si echipamentele home cinema.

ALTEX - "Mult confort, putin efort!"

Mergand in aceeasi directie, in ultimul timp, magazinele din reteaua "Altex" si-au largit gama de accesorii si consumabile care dau valoare completa produsului, asigurandu-i performante imbunatatite si durata de viata mai lunga. Pentru a demonstra inca o data ca este fidel crezului sau - satisfactia clientului - "Altex" vine intotdeauna cu promotii si oferte speciale care tin cont de cererea de pe piata si de sezon. In permanenta, magazinele "Altex" va ofera produse la preturi promotionale, precum si numeroase cadouri ce dau valoare sporita aparaturii achizitionate. Pentru a veni in sprijinul vostru, "Altex" editeaza o data pe luna un catalog ce cuprinde informatii despre produse, oferte speciale si promotiile aflate in desfasurare. Credem ca toate cele prezentate mai sus v-au convins ca "Altex" isi merita pe deplin sloganul "Mult confort, putin efort!".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii