Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal cu o angajată a lui Nicuşor Constantinescu Cazul Mircea Băsescu - Nicoleta Moraru, o vendetă politică?

ro

08 Sep, 2010 01:52 5924 Marime text
deschidere.jpgPotrivitunor surse din cadrul CJC, tânăra ar fi secretara lui Cristian Zgabercea, directorul Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate

Nicoleta Moraru, tânăra care a reclamat la Poliţie căa fost lovită într-o altercaţie în trafic de către Mircea Băsescu, este angajată a Consiliului Judeţean Constanţa.

Nicoleta12Moraru1facebook.jpgMai exact, a Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa,care îşi desfăşoară activitatea în vila din strada Petru Rareş nr. 4, pentru care instituţia judeţeană condusă de Nicuşor Constantinescu plăteşte o chirie de până la 10.000 de euro pe lună.Contactată telefonic, Nicoleta Moraru ne-a declarat: „Eu am reclamat un domn, despre care am aflat ulterior că este fratele preşedintelui TraianBăsescu. Incidentul s-a petrecut în Constanţa, dar mai multe detaliinu pot să vă dau pentru că sunt în timpul orelor de program. Incidentul nu are legătură cu locul meu de muncă şi chiar trebuie să-mi fac treaba.Există şi un apel înregistrat la 112 în acel moment".Surse din cadrul CJC ne-au declarat că aceasta ar fi chiar secretara directorului Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate, Cristian Zgabercea. Tânăra a completat că ea a fost cea care a sunat la numărul deurgenţă, după care s-a prezentat la poliţie pentru declaraţii.

Mircea Băsescu: „Nu am oprit complet maşina şi nu am coborât din ea"

Mircea Băsescu, al cărui nume este pomenit în acest scandal, a remis un comunicat de presă încare relatează la rândul său firul întâmplărilor şi în care neagă faptulcă ar fi atins-o pe femeie. „Vă aduc la cunoştinţă faptul că m-am săturat ca, numai pentru că fratele meu a fostales preşedintele ţării noastre, să fiu acuzat încontinuu de către tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedească nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, în principal pentru a încerca să îifacă rău preşedintelui", se arată în comunicatul semnat de fratele preşedintelui Băsescu. În continuare, Mircea Băsescu relatează modul în care au decurs lucrurile. „În fapt, în dimineaţazilei de 3 septembrie 2010, mă deplasam cu maşina dinspre intersecţia bulevardul 1 Mai cu strada Burada, către Ferdinand, intenţionând să virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat, dar maşina aflatăpe banda întâi, în spatele maşinii mele, un Volkswagen roşu, a claxonat şi a accelerat nepermiţându-mi să intru în spaţiul suficient de mare dinfaţa sa. Am frânat şi am intrat înspatele ei. După virajul la dreapta pe bulevardul Ferdinand, am trecut pe banda a doua încercând să depăşesc Volkswagen-ul, dar şoferul care îlconducea nu vroia să treacă pe prima banda. Am trecuteu şi am depăşit prin stânga. În acest timp vorbeam la telefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care mă aştepta în refugiul din faţa magazinului Dioda. Am observat abia atunci ca Volkswagen-ulroşu era condus de o doamna, iar în dreapta se afla o alta doamna care îmi făcea semne obscene cu degetul mare ridicat în sus. Am depăşit Volkswagen-ul şi am trecut pe banda a doua frânând,pentru a le convinge să treacă pe banda întâi. Nu am oprit complet maşina şi nu am coborât din ea. După aceea, am văzut că şoferul Volkswagen-ului nu dorea să treacă pe banda întâi,am mai mers circa o sută de metri şi am intrat în refugiul din faţa magazinului Dioda, de unde trebuia să îmbarc un prieten care mă aştepta acolo", precizează Mircea Băsescu.

Poliţia: „Nu ne-a fost indicat niciun nume"

„Dacă doamnele au fost atât de deranjate de gestul meu, înţeleg că sunt prietenele domnului Nicuşor Constantinescu (sau dacăsunt angajate la Consiliul Judeţean Constanţa, de ce nu erau la program la ora 08.30?), le rog totuşi să mă scuze, dar ar fi bine să înveţe regulile bunului simţ măcar când merg cu maşina. Acesta estefirul evenimentelor din trafic, aşa cum s-au petrecut, şi daca altcinevaare o altă versiune, probe sau martori, nu are decât să le producă", adaugă în încheiere Mircea Băsescu.

Potrivit poliţiştilor Secţiei 3, le-a fost sesizată o altercaţie în trafic, vineri, la ora 9.00, petrecută în zona gării,fără însă a li se indica vreun nume.

Menţionăm că în ediţia online puteţi urmări înregistrarea discuţiei dintre reporterii postului de televiziune Realitateaşi Nicoleta Moraru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • danutz &radu srl 08 Sep, 2010 21:06 iertati-o ca e blonda si o chema nicolieta!
  • MANIX 08 Sep, 2010 13:47 Face parte din clan...toate fufele de la TV Neptun ....dupa o anumita varsta sunt trase pe linie moarta ....adica in CJC.
  • Ramona 08 Sep, 2010 13:45 Felicitari domnisoarei! Basescu a aratat ca isi permite orice cu oricine! de ce tot ii luati intr-una apararea??? urmatorul pas e sa faca o crima???
  • Ramona 08 Sep, 2010 13:18 Domnisoara a relatat ceea ce s-a intamplat si sunt sigura ca are dreptate! A dat dovada de mult curaj! Felicitari!!!
  • murfatlar 08 Sep, 2010 12:23 acest "curvet de ocazie" ar trebui trasa la raspundere penal,deoarece minte cu nerusinare facand scenarii de 2 lei. 1) pe un bd cu circulatie ft ft intensa nu sunt martori la eveniment,adica poti opri ,cobori din masina ,dai palme si poi demarezi,auzi minune!!! 2) pe fratele presedintelui il cunosc si copii strazii iar ea angajata a Cons jud nu-l cunostea. 3) cum mama dracului a palmuit-o pe dreapta? cand ea avea obrazul stang la geam? 4) ar vrea Mirciulica sa aiba 1,80 m dar nu-i!! 5)aloo!!! 112 reclam un act de agresiune:m-a batut mama presedintelui cu carja,cainele m-a muscat,pisica m-a zgariat,papagalul m-a injurat si scuipat iar bunicii presedintelui s-au deshumat si danseaza goi pe strazile Murfatlarului. asta-i tabloul de familie nu va mai chinuiti cu scenarii pe bulavarde sau intersectii!
  • b 08 Sep, 2010 09:57 Dra sau d-na a lucrat in urma cu ceva ani si la tv neptun - plimba niste casete de colo colo, iar acum are ditamai responsabilitatea in CJC. E persoana potrivita pt o asemenea facatura
  • miron 08 Sep, 2010 09:24 Este o facatura. Eu stiu ca la ora 8 toata lumea incepe programul la stat. Nu vi se pare straniu? La cat de cunoscut este fratele Presedintelui in Constanta (si nu numai), nu cred ca s-ar fi pretat la un astfel de gest.
  • Una bucata maimuta cu cercei 08 Sep, 2010 09:07 Mai si se vazu deodata blondina palmuita de nici nu stia de cine dar a aflat ea repede dupa ce posibil sa-l fi intrebat pe Nicusor daca stie numarul. Si uite asa a ajuns repejor la Bucuresti sa ne arate ca este cu adevarat blonda.
  • justice 08 Sep, 2010 05:54 blonda mafiotului gabi grasu care facea afaceri cu...mircea basescu-ia vedeti terenurile din techirghiol ale lui basescu -le a cumparat de la sotul sau amnatul nicoletei gabi grasu cel junulit de camatari.se cunosteau f bine
  • O trotineta din CJC 08 Sep, 2010 00:40 Pana la urma bancurile cu blonde se adeveresc. Blonda din CJC s-a gandit probabil sa fie si ea celebra vreo 10 minute. Halal oricum bine ca nu s-a intalnit cu altii in trafic ca Basescu a fost domn. Dosul de palma probabil l-a visat noaptea si l-a povestit lui Nicusor dimineata de frica ca va fi certata ca a intarziat la servici...
  • L. 08 Sep, 2010 00:23 Sa zicem ca n-a lovit-o,n-a injurat-o,tot ea trebuie sa invete regulile bunului simt in trafic?Adica daca un umflat cu mercedes vrea sa-ti ia fata,sa faci bine sa te executi,ca daca nu,te invata el regulile bunului simt personale.