Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să ne bucurăm de iarnă. Militarii din Forțele Navale și omul de zăpadă. Mai înalt ca ei!

ro

22 Jan, 2017 19:08 7081 Marime text
”Hai afară la zăpadă! În aceste zile ne putem bucura de zăpadă alături de cei mici. Ați făcut un om de zăpadă în acest an?”

Aceasta este postarea militarilor de la Școala de Aplicație Navală Mangalia, componentă a Forțelor Navale Române pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Militarii de la insituția militară au pus mână de la mână și au adunat ce era necesar înălțării unui om de zăpadă mai înalt decât ei.

Pe care l-ai accesorizat cu ce au găsit prin cazarmă: o mătură, o găleată, niște verdeață pentru un fel de fular la gât și tot ce au mai găsit pentru nas, ochi, gură și pentru nasturii de la mantaua alba omului.
 
Despre Școala de Aplicație Navală

Potrivit paginii sale de internet, Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" a fost înfiinţată prin Înaltul Decret 1093 din 26.02.1896 şi a început să funcţioneze începând cu data de 1 noiembrie 1896, la Galaţi.

De-a lungul timpului, unitatea a schimbat locul de dislocare, trecând totodată printr-o serie de transformări şi reorganizări. Începând cu 1 septembrie 2008, Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" funcţionează în garnizoana Mangalia.
 
Sursa foto: Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii