Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreți să vă rezervați un bilet? S-au schimbat... un pic regulile de organizare la Teatrul de Stat Constanța

ro

27 Jan, 2017 15:29 3036 Marime text
Acesta este primul sfârșit de săptămână din 2017, când tomitanii vor umări nu două, ci trei spectacole într-o săptămână, la Teatrul de Stat Constanța (TSC). Propunerea pentru acest weekend constă în: „Gaiţele”, de Alexandru Kiriţescu, în regia lui Lucian Iancu - vineri, ora 19.00, „Bătrâna şi hoţul”, de Viorel Savin, în regia lui Iulian Enache - sâmbătă, ora 19.00 și „Cea mai frumoasă soţie”, de Eugene Labiche, în regia lui Mihai Constantin Ranin - duminică, ora 19.00.

Cu aceste... personaje se vor întâlni doar cei care și-au rezervat bilete din timp, deoarece gazdele anunță că „biletele s-au epuizat până la ultimul”. 

Cei care doresc ca de acum înainte să... prindă un loc în sala de spectacole, trebuie să știe că TSC a schimbat, din acest an, „un pic” regulile de organizare. 

„Pentru că unii oameni rezervau locuri fără a mai veni apoi la spectacol, am decis că rezervările vor trebui plătite cu 24 de ore înaintea spectacolului. Astfel, dacă ați rezervat loc, vă așteptăm la casierie cu 24 de ore înainte de piesa respectivă, altfel rezervarea se anulează. Vă mulțumim, vă iubim și vă așteptăm la teatru!”, spun gazdele.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii