Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru iubitorii de teatru de la malul mării „Gâlcevile din Chioggia” şi „Menajeria de sticlă”, pe scena Teatrului de Stat Constanţa

ro

12 May, 2015 17:54 1696 Marime text
Pentru iubitorii de teatru de la malul mării, Teatrul de Stat Constanţa pregăteşte pentru acest weekend spectacolele „Gâlcevile din Chioggia” şi „Menajeria de sticlă”.
 
Aşadar, sâmbătă, 16 mai, de la ora 19.00, constănţenii sunt invitaţi să urmărească comedia „Gâlcevile din Chioggia”, de Carlo Goldoni, în regia Danei Dumitrescu. În piesa goldoniană este prezentat un spirit malefic care ţese intrigi în jurul a 13 personaje. Iubirea, invidia, ura şi neputinţă ies astfel la iveală pe măsură ce povestea se complică.
 
Spectacolul de la Teatrul de Stat Constanţa, care are scenografia realizată de Lăcrămioara Dumitraşcu, îi reuneşte pe scenă pe actori Andu Axente, Laura Iordan/Clara Ghiuvelechian, Turchian Nasurla/Ana-Maria Ştefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiţei, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu Toma, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeţ/Georgiana Baran, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană/Cristina Oprean.

Una dintre cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennesse Williams, laureat al premiului Pulitzer, este programată duminică, 17 mai, tot de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanţa. Astfel, constănţenii vor putea urmări „Menajeria de sticlă”, după T. Williams, în regia Dianei Mititelu, cea care semnează și ilustrația muzicală. Scenografia piesei este semnată de Titus Ivan. Vor evolua actorii Marian Adochiţei, Nina Udrescu, Lana Moscaliuc și Andrei Cantaragiu.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii