Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foodchef SRL, cu un singur angajat, a închiriat un sector de plajă din Vama Veche (document)

ro

22 Sep, 2016 00:00 6971 Marime text
În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Vama Veche, subsector 5. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.

Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia a cinci firme, şi anume: Complit Sas SRL, cu o ofertă financiară în valoare de 33.830 de lei, Foodchef SRL, cu o propunere financiară de 60.488,04 lei, SDG Nav SRL, cu o propunere financiară în valoare de 35.690,05 lei, Antes Consulting & Business Solutions SRL, cu o propunere financiară de 30.447,00 de lei, şi Lemonbee SRL, cu o ofertă financiară de 35.859,80 de lei.
 
De menţionat că, în cadrul licitaţiei organizate pentru desemnarea unei societăţi care să administreze sectorul de plajă Vama Veche, subsector 5, ABADL a propus un preţ de pornire de 30.244,02 lei.
 
În urma analizării documentelor, comisia de evaluare a stabilit ca ofertanţii SDG Nav SRL şi Antes Consulting & Business Solutions SRL să fie descalificaţi, întrucât din documentele prezentate de cei doi agenţi economici nu rezulta că aceştia ar fi putut să desfăşoare activităţi de administrare a plajelor, condiţie menţionată în caietul de sarcini, se arată în Raportul de evaluare numărul 9087, întocmit la data de 5 mai 2016.
 
Astfel, în cursa pentru administrarea subsectorului 5 de plajă din localitatea Vama Veche au mai rămas următoarele firme: Complit Sas SRL, care a obţinut 11,19 puncte, Foodchef SRL, care a obţinut 51,50 de puncte, şi Lemonbee SRL, cu 46,86 de puncte. În urma aplicării criteriului „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total”, comisia de evaluare a atribuit contractul de închiriere a sectorului de plajă Vama Veche, subsector 5, societăţii Foodchef SRL.

Despre Foodchef SRL 

Foodchef SRL are sediul în staţiunea Vama Veche, pe strada Mihail Kogălniceanu, şi a fost înfiinţată în anul 2012. Firma are ca obiect de activitate „restaurante”. Acţionarii societăţii sunt: Nicolae Aurelian Chilău, născut în luna decembrie a anului 1970, în Bucureşti, cu o cotă de participare de 80%, şi Ecaterina Tolea, născută în luna februarie a anului 1954, în satul Bărcăneşti din judeţul Ialomiţa, cu o cotă de participare la profitul şi pierderile societăţii de 20%. De menţionat că Ecaterina Tolea deţine şi calitatea de administrator al firmei.
 
Foodchef SRL a avut în anul 2015 o cifră de afaceri de 7.540 de lei şi un singur angajat. Societatea a avut anul trecut venituri totale în valoare de 7.540 de lei şi cheltuieli totale de 2.542 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie 2016 în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Vama Veche, subsector 5.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii