Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a achiziţionat CN APMC un BMW X5 4X4 cu peste 284.000 de lei (documente)

ro

15 Jun, 2015 00:00 2790 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în ianuarie 2008, contractul privind achiziţionarea unui autoturism de teren, contract pentru care a existat un singur ofertant, şi anume Automobile Bavaria SRL Braşov, care a şi câştigat, de altfel, licitaţia. Conform procesului-verbal încheiat la şedinţa de deschidere a ofertelor, din comisia de evaluare au făcut parte Gheorghe Iorov, directorul general adjunct de la acea vreme al Portului Constanţa - preşedinte, Emil Sorin Banias, şef Secţie Transporturi SPP, Aurelian Liţă, şef Birou Achiziţii Finanţări Interne, Nicoleta Andronache, şef Birou Contabilitate Investiţii, Sorin Munteanu, Sucursala Servicii Port, Dorin Raicu, Serviciul Juridic şi Contencios şi Cristian Stoicescu, Biroul Achiziţii Finanţări Interne - membri.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
Contractul în valoare de 284.400 de lei a fost adjudecat, aşa cum am menţionat, de Automobile Bavaria SRL Braşov. Era vorba despre un BMW X5 4X4 cu o capacitate a motorului de aproape 5.000 de centimetri cubi (benzină), a cărui perioadă de garanţie era următoarea: minimum 24 de luni fără limită de kilometri, 12 ani pentru caroserie, trei ani pentru vopsea. Autoturismul cu cinci locuri avea tapiţerie de piele ventilată, senzor de ploaie, cameră vizibilitate spate, afişaj electronic pe parbriz, radio CD cu mp3 cu opt incinte acustice, faruri cu xenon.
În ceea ce priveşte agentul economic câştigător al licitaţiei deschise, Automobile Bavaria SRL, firma a fost înfiinţată în aprilie 1994. Conform datelor disponibile pe 14 iunie la Registrul Comerţului, firma este radiată. Potrivit Vrajitorul.eu, în 2008, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 630.426.753 de lei, având, în aceeaşi perioadă, un număr mediu de salariaţi de 242. Tot în 2008, profitul net al firmei a fost de 805.959 de lei.
Potrivit Monitorului Oficial nr. 6856 din 2 decembrie 2008, Automobile Bavaria SRL s-a divizat, capitalul social fiind împărţit între SC Automobile Bavaria SRL (25%) şi SC Automobile Bavaria Otopeni SRL (25%). Capitalul social al societăţii scindate la data divizării era împărţit între trei asociaţi, după cum urmează: Schmidt Michaek Horst (51,87%), Car Trading Autohandels GmbH (34,13%) şi Hans Heirich von Srbik (14%).
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal şi raportul procedurii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii