Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aqua Playa SRL a câştigat şi contractului de închiriere a plajei sector Năvodari I, subsector 11 (documente)

ro

01 Jun, 2017 00:00 2758 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a organizat, anul trecut, o licitaţie publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei sector Năvodari, subsector 11.
 
Ofertele pentru licitaţie s-au depus la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, până la data de 31 mai 2016, ora 16.30, iar deschiderea ofertelor a avut loc tot la sediul ABADL, în data de 1 iunie 2016.
 
Pe 31 mai 2016, la ora 16.22, a fost înregistrată o singura ofertă, respectiv cea a SC Aqua Playa SRL. Preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă a fost de 22.974,40 de lei. SC Aqua Playa SRL a oferit 23.482,90 de lei.
 
Oferta celor de la Aqua Playa SRL a fost verificată de o comisie de evaluare, care a fost alcătuită din Rodica Vasile (preşedinte), Gabriela Constantinescu (membru), Luminiţa Chiriţă (membru), Tănase Grasu (membru), Valentin Radu (membru) şi Livia Nicolau (membru).
 
Ulterior, comisia de evaluare a declarat câştigătoare a licitaţiei societatea comercială Aqua Playa SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat în vederea atribuirii contractului de închiriere a plajei sector Năvodari, subsector 11. În aceeaşi secţiune puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale Liviei Nicolau şi ale Rodicăi Vasile, cu menţiunea că declaraţiile celorlalţi membri ai comisiei nu au fost identificate pe ANI ori pe site-ul oficial al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.
  
Amintim că SC Aqua Playa SRL a câştigat anul trecut licitaţia publică pentru atribuirea contractului de închiriere a plajei sector Năvodari, subsector 9. Preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă a fost 18.860,40 de lei. SC Aqua Playa SRL a oferit 19.267,92 de lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 23 mai 2017, SC Aqua Playa SRL funcţionează din mai 2012 şi are sediul social în Tuzla. Asociaţi persoane fizice sunt: Florin Liviu Bătrânu, născut la data de 22.02.1980, şi Marian Potlog, născut la data de 26.06.1974, acesta din urmă fiind şi administrator. SC Aqua Playa SRL are ca obiect de activitate „restaurante“.
 
Tot de la Registrul Comerţului aflăm că numele lui Florin Liviu Bătrânu mai apare în SC Aqua Playa Tour SRL, unitate aflată în funcţiune, cu sediul în Constanţa.
 
Citeşte şi 
 
Aqua Playa SRL a câştigat contractul de închiriere a plajei sector Năvodari, subsector 9 (documente)
 
„Luptele“ pentru închirierea plajelor, la final Agenţi economici celebri care au bătut palma cu ABADL (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii