Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să achiziţioneze serviciul de evaluare tehnică a bolarzilor din municipiu şi staţiunea Mamaia

ro

15 Feb, 2017 00:00 1722 Marime text
Primăria Constanţa organizează consultare publică în vederea achiziţionării serviciului de evaluare tehnică a bolarzilor retractabili din municipiu şi staţiunea Mamaia. Obiectul consultării îl constituie lucrările de evaluare tehnică a unu număr de 43 de bolarzi retractabili electromecanici (model BFT Easy 700/500) din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia.
 
Cei interesaţi trebuie să prezinte evaluarea tehnică, care se va realiza pentru fiecare bolard şi panou de control în parte, conform locaţiilor. Evaluarea tehnică va cuprinde toate defecţiunile constatate pe teren. Estimarea costurilor se va realiza distinct pentru cantităţile de lucrări şi materiale, manoperă, utilaje şi transport. Prestatorul va stabili concluziile cauzelor care au dus la defecţiunile constatate în cadrul unei expertize tehnice detaliate, va propune soluţii de îmbunătăţire a funcţionalităţii şi de evitare pe viitor a aspectelor ce au dus la defecţiune.

Se solicită opinia furnizorilor cu privire la soluţia lucrărilor şi valoarea fără TVA a acestora.
Data-limită pentru transmiterea propunerilor este 22 februarie, iar data-limită de consultare, 24 februarie.
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunţ, la adresa de e-mail cmangra@primaria-constanta.ro şi la sediul din Constanţa, din str. M. Kogălniceanu, sau pe fax, la 0241/488176.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii