Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În numele transparentizării Mazăre caută „tineri calculatorişti” pentru administrarea paginii de Facebook a Primăriei Constanţa

ro

09 Jan, 2015 00:00 1921 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă pentru a vorbi despre lansarea paginii de Facebook a instituţiei pe care o conduce. „Astăzi dăm drumul paginii de Facebook a Primăriei Constanţa. Este cea mai elaborată pagină pe care o puteţi găsi la vreo instituţie în România. Este pagina mare a primăriei, după care se poate intra pe mai multe subdiviziuni sau pe mai multe pagini mai mici ale primăriei, în funcţie de subiectele abordate. Spre exemplu, la pagina de proiecte avem o postare permanentă unde scrie ce puteţi afla şi ce puteţi face pe această pagină şi vin înşiruite proiectele în curs sau care urmează să înceapă în viitorul imediat”, a explicat edilul-şef.

În opinia lui Mazăre, lansarea paginii de Facebook a Primăriei Constanţa „este o treabă serioasă de comunicare”:  „Este - dacă vreţi să folosesc un termen care nu-mi place, dar asta e - (n.r. o treabă) de transparentizare, pentru că intri, îţi răspunde, vedea toată lumea dialogul, ce se întâmplă, unde sunt proiectele. Ea (n.r. pagina) este vie, mai putem modifica, vedem unde mai introducem ceva, ne adaptăm să fie cât mai funcţională”, a precizat primarul.

Totodată, Radu Mazăre a afirmat că pagina de Facebook a instituţiei este administrată de un birou creat special pentru această sarcină. „Deocamdată sunt transferaţi oameni din alte direcţii, dar în prima şedinţă de consiliu o să facem în organigramă un birou special şi o să angajăm oameni şi invit cu ocazia asta să vină tineri calculatorişti să lucreze, să dea concurs, care vor lucra numai pentru pagina de Facebook”, a mai menţionat primarul municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii