Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment sportiv de tradiţie în satul Poiana La Ovidiu, se caută biciclişti!

ro

14 Mar, 2016 00:00 2110 Marime text
 

Reprezentanţii administraţiei publice locale din oraşul Ovidiu au decis să se implice în organizarea unui eveniment sportiv care va atrage atât spectatori, cât şi persoane interesate de a intra în competiţie.
 
În acest an, Spring Race, un eveniment sportiv devenit tradiţie şi dedicat bicicliştilor, va avea loc pe data de 3 aprilie, în satul Poiana. Primăria Ovidiu şi Clubul Sportiv Ovidiu sunt parteneri ai acţiunii şi au demarat deja procesul de înscriere a doritorilor de mişcare în natură. Edilul-şef al oraşului Ovidiu, George Scupra, a menţionat că Spring Race va deschide, oficial, sezonul al doilea al evenimentului intitulat sugestiv „Ovidiu pedalează!“.
 
Competiţia de ciclism se va desfăşura pe două categorii - seniori, participanţii având vârste de peste 14 ani, şi juniori, la care sunt admişi biciclişti cu vârste cuprinse între şapte şi 13 ani. Dacă la categoria seniori doar 20 de locuri sunt gratuite, la juniori toţi cei care vor să pedaleze pe 3 aprilie la Poiana şi se încadrează în limitele de vârstă menţionate o pot face gratuit.

Primarul George Scupra a precizat că înscrierile pentru acest eveniment se pot face pe e-mail, la adresa ovidiuprimaria@gmail.com sau la numărul de telefon 0722.160.819.
 

„Va fi primul concurs de mountain bike organizat în judeţul Constanţa, traseul va măsura 24 de kilometri, toţi participaţii vor face o tură, iar startul şi sosirea vor avea loc în satul Poiana. Organizatorii au stabilit ca timpul de control să fie de două ore şi promit că premiile acestei ediţii vor fi majorate“, a declarat şeful administraţiei publice locale Ovidiu, George Scupra.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii